HÍREK

Családi nap a Szabadidő Parkban
2011-10-09 21:38:28
Október 9-én, benépesült a kiskőrösi Szabadidő Park területe, amit sok család vett birtokba ezen a napon, akik a vasárnapra szervezett családi rendezvényen vettek részt.

Az esemény főszervezője a Kiskőrösi Városi Sportlövész és Szabadidő Klub volt. A rendezvény Paksi Dénes köszöntő szavaival vette kezdetét, majd az evangélikus egyház fúvószenekarától fanfárt hallhattunk. A tűzoltóparancsnok ezek után egy kicsit „tüzeskedett” is, mert az egyik bogrács lángját ő gyújtotta meg. Az egyik ötletgazda, Horváth István elmondta, hogy egész napos programokkal várták az érdeklődőket, akik különböző foglalkozások közül válogathattak. Volt, aki a lövészettel ismerkedett, mások a hennafestést választották. Az egészen kicsikre is gondoltak a szervezők, számukra külön „játszóudvart” biztosítottak.

Nagy népszerűségnek örvendett a főzőverseny, a bográcsokban már a délelőtt folyamán rotyogott a kakaspörkölt. Összesen 9 csapat nevezett be a versenyre, köztük voltak gyerekek is, akik azért felnőtt segítséget is kaptak. A résztvevők nemcsak a főzésben jeleskedtek, hanem italválasztásban is, mert minden étel mellé saját termésű bort is kellett biztosítani. Az eredményt 3 fős zsűri értékelte, tagjai: Herczeg Benedek szakács, Supka Éva újságíró és Vass Gyula borász voltak. Az első 3 helyezett kupával és bográccsal távozhatott.

A családi nap szervezői kiemelték: céljuk az, hogy a szabadidő park újra népszerűvé váljon és a helyi lakosok jóvoltából ismét „benépesüljön”.

IMPRESSZUM
Copyright © 2016 Kiskőrös Tv, Minden jog fenntartva.