HÍREK

Népszámlálás október 1-je és október 31.-e között
2011-09-27 18:43:56
Szeptember 27-30.-a között viszik ki a népszámlálás kérdőíveit a számlálóbiztosok a lakosok címére; a borítékban háztartásonként egy lakás- és egy személyi kérdőív szerepel majd. A Központi Statisztikai Hivatal 10 évente számba veszi az ország népességét, lakásállományát. A népszámlálás mindenkit érintő, országos ügy. Az adatok megbízhatósága érdekében a részvételt és a hiteles adatközlést a törvény kötelezővé teszi.

A számlálóbiztosok szeptember 27-étől eljuttatják Önökhöz a kérdőívek egy-egy példányát és a kitöltést segítő útmutatót is.

A kérdőívek kitöltéséhez több lehetőség közül választhatnak:


A kérdéseket megválaszolhatják az interneten keresztül, amit a www.nenepszamlalas.hu oldalon tud megtenni október 1-16. között. Az internetes kitöltéshez szükséges egyedi azonosító és kód a lakáskérdőíven található meg.

A kérdőíveket megválaszolhatják úgy is, hogy azokat október 1-16. között saját maguk töltik ki, ez esetben a kitöltött egységcsomagokat a számlálóbiztoshoz kell visszajuttatniuk.

Természetesen személyesen is megválaszolhatják a kérdéseket, amelyhez a számlálóbiztos október 1-31. között keresi fel Önöket.
IMPRESSZUM
Copyright © 2016 Kiskőrös Tv, Minden jog fenntartva.