Online KábelTelefonkönyv

HÍREK

Litauszki Robi ismét az U21-es keretben
2011-05-25 10:51:06
A Róth Antal vezette magyar U21-es válogatott június elején Dél-Franciaországban vesz részt egy nagy hagyományú eseményen: a touloni torna a korosztály nem hivatalos világbajnokságának számít. A magyar fiatalok Kínával, Mexikóval, és a házigazdákkal mérkőznek meg a B-csoportban.
Róth Antal szövetségi edző kijelölte a 39. Toulini Tornára készülő 24 fős játékoskeretét. A csapat nehéz mérkőzések előtt áll: Kínával, Mexikóval és Franciaországgal alkotja a torna B-csoportját.

A magyar U21-es válogatott az mlsz.hu híre alapján június 2-án játssza első meccsét az ázsiaiak ellen.

– Több játékos jelezte, kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódik, így indokolt volt a bővebb keret összehívása. A játékosok péntektől a telki edzőközpontban készülnek, és a keddi utazás előtt egy nappal, jövő héten hétfőn szűkítjük húsz fősre a keretet – nyilatkozta Róth Antal a szövetségi portálnak.Az U21-es válogatott kerete:

Kapusok: Gulácsi Péter (Liverpool), Megyeri Balázs (Olimpiakosz)

Védők: Szokol Zsolt (Újpest), Litauszki Róbert (Újpest), Fiola Attila (Paks), Szeleczki Alex (Videoton), Kádár Tamás (Newcastle United), Kálnoki-Kis Dávid (MTK), Sváb Dániel (Ferencváros), Katona Máté (Vasas)

Középpályások: Bódi Ádám (DVSC-TEVA), Simon Krisztián (Feyenoord), Simon Ádám (Haladás), Tajthy Tamás (Újpest), Kiss Máté (Győri ETO), Balázs Benjámin (Kaposvár), Balogh Balázs (Újpest), Gosztonyi András (Videoton), Egerszegi Tamás (Újpest), Bertus Lajos (KTE-Ereco)

Csatárok: Balajti Ádám (Újpest), Tischler Patrik (MTK), Lázár Bence (Újpest), Futács Márkó (Ingolstadt)

A program:

Június 2., 16:45 (Hyères): Magyarország - Kína
Június 4., 16:15 (Nizza): Magyarország - Mexikó
Június 6., 18:00 (Aubagne): Franciaország - Magyarország
Június 8., Elődöntő
Június 10., Döntő

A torna mérkőzéseit az Eurosport közvetíti.
IMPRESSZUM
Copyright © 2016 Kiskőrös Tv, Minden jog fenntartva.