HÍREK

Fontos győzelem Nagykanizsán
2011-04-26 11:02:54
A bajnokság végkimenetelét is nagyban meghatározhatja az a győzelem, melyet a Kiskőrösi KSK NB II-es férfi csapata aratott Nagykanizsán a dél-nyugati csoport rájátszásában.

A mieink szombaton ismét kiforrott csapategységről és hihetetlen összetartásról tettek tanúbizonyságot, és túllépve egy rossz perióduson, folytatva a múlt heti Ercsi elleni játékot, a szünetre már 7 gólos előnyre tettek szert. Ekkor 10-17 állt az eredményjelzőn, majd a második félidőben sem engedtek ki, és a hazai pálya minden előnyét élvező kanizsai csapat ellenében végül 2 gólos győzelemmel vonultak le a pályáról.

A szombati 22-24 azt jelenti, hogy a 24 ponttal toronymagasan vezető, és már a rájátszás előtt is bajnoknak tekinthető Siklós mögött a Kiskőrösi KSK a második helyet foglalja el, és 2 ponttal vezet a 11 pontos Szigetvár előtt. Negyedik az Ercsi 9 ponttal, a felsőházi névsort pedig a Nagykanizsa zárja 7 ponttal.

A mieink előtt három nagyon nehéz mérkőzés áll, hiszen április 30-án szombaton Szigetvárra utaznak, majd május 7-én itthon játszanak a Siklós ellen, május 21-én a zárófordulóban pedig az Ercsi vendégeként lépnek pályára.

IMPRESSZUM
Copyright © 2016 Kiskőrös Tv, Minden jog fenntartva.