Online KábelTelefonkönyv

HÍREK

Harmadszor is a Glorietté lett a Kunság-szesz Kupa
2011-02-28 12:44:57
2000. január 1. után született gyermekek számára rendezett teremlabdarúgó tornát a Petőfi Szabadidő Sportegyesület. A megmérettetésen hét csapat vett részt körmérkőzéses rendszerben. A harmadik alkalommal lezajlott Kunság-szesz Zrt. Utánpótlás Gyermek Teremlabdarúgó Tornán akasztói, kalocsai, kecskeméti, nagykőrösi, és budapesti csapatok szerepeltek. Nem hiányozhatott természetesen a szervező egyesület Füleki Antal vezette gárdája sem.
A Petőfisek az ezüstérmet szerezték meg, szoros küzdelemben maradtak alul a Gloriett SE Budapest csapatával szemben, akik eddig mindig győztesként hagyták el ezt a tornát.
A mieink így is olyan együtteseket utasítottak maguk mögé, mint a Budapesti Honvéd és a KTE-Ereco.
Az ötödik helyen a kalocsai Méhecskék, a hatodikon pedig a nagykőrösiek zártak. A legkevesebb pontot ezen a megmérettetésen az akasztói csapat gyűjtötte.

A szokásoktól eltérően minden résztvevő csapatból kiválasztották a végén a legjobb játékost, így összeállhatott a torna válogatottja. Az úgynevezett all star csapat kiskőrösi tagja Supka Zsolt lett.
A torna gólkirályi címét a 7 találatot szerző Csonka András érdemelte ki a Gloriett SE gárdájából, a legjobb kapus különdíját pedig a petőfis Szabó Dávidnak ítélték. A legjobb hazai játékosnak Szabó Gergőt választották a szakemberek.

A torna utolsó mérkőzését a Petőfi SZSE - Gloriette SE összecsapást rögzítette stábunk, melyről utóbb kiderült, hogy egyben a döntő is volt. Ezt egy későbbi időpontban láthatják itt a Kiskőrös Televízióban.
IMPRESSZUM
Copyright © 2016 Kiskőrös Tv, Minden jog fenntartva.