Online KábelTelefonkönyv

HÍREK

I. Alföldi Tükör U13-as Teremlabdarúgó Torna
2011-02-22 09:07:38
Vasárnap 1998 január elseje után született fiúk és lányok részére rendezték meg a Városi Sportcsarnokban az Alföldi Tükör Teremlabdarúgó Kupát. A hazaiak két gárdája mellett, Soltvadkertről, Izsákról Kiskunhalasról, Kecskemétről és Kiskunfélegyházáról érkeztek csapatok.

A körmérkőzéses rendszerben lebonyolított tornán a Kiskunfélegyházáé lett az aranyérem, ezüst a kiskőrösi 99-es csapatnak jutott. A bronzérmet a halasiak vihették haza, a negyedik helyen pedig a kiskőrösi 98-as gárda végzett. A további sorrend: ötödik lett a Soltvadkert, hatodik az Izsák, a hetedik helyen pedig a Kecskeméti LC zárt.

A torna gólkirálya a kiskunhalasi Sárközi Benjámin lett 6 találattal, a legjobb játékosnak a félegyházi Tóth Kornélt választották az edzők és a játékvezetők, míg a legjobb kapus különdíját a hazai 99-es csapatban szereplő Polereczki Pál érdemelte ki.

Az érmeket és a különdíjakat Filus Tibor, az Alföldi Tükör tulajdonosa adta át.

 

Kiskőrös '98:

Szabó Gábor, Fábián Tamás, Baranyai Dávid, Andriska Renáta, Patai Balázs, Zahorszki Martin, Lengvári Szabolcs, Kelemen Viktor

Kiskőrös '99:

Polereczki Pál, Varga Máté, Kutyifa Ákos, Szlovák Attila, Szabó Szabolcs, Kecskeméti Zoltán, Torgyik Pál, Kovács Balázs, Németh Róbert, Túri Attila

Edző: Agócs Zoltán                   

IMPRESSZUM
Copyright © 2016 Kiskőrös Tv, Minden jog fenntartva.