Online KábelTelefonkönyv

HÍREK

Teljes hazai siker – Esélyt sem adtak az ifik az ellenfeleknek a Szentgyörgyi Kupán
2011-02-07 10:59:52
A Ladánybene visszalépése miatt a Kiskőrös LC ifjúsági csapata szétvált, így Biácsi Gábor két csapatot irányíthatott a vasárnapi Szentgyörgyi Sándor Teremlabdarúgó Emléktornán.
A délelőtti csoportmeccsek után világossá vált, hogy a hazaiak nem engedik ki a kezükből a legfényesebb érmeket, hiszen mindkét csoport élén a Kiskőrös LC végzett így e két alakulat játszhatta a torna döntőjét. A bronzérem Dunaújvárosba került, a negyedik helyen pedig az Újpest FC korosztályos gárdája végzett. Ötödik lett a Kiskunfélegyháza, hatodik pedig a Soltvadkert.
A különdíjak is nagyrészt itthon maradtak. A gólkirály 4 találattal Cebei Gergő lett, a legjobb kapusnak Tóth Zoltánt választották, a torna legjobb játékosa pedig a dunaújvárosi Balogh Martin lett. A legjobb hazai játékos különdíját Rideg Tamásnak ítélték. Az érmeket és a díjakat a névadó lánya Szentgyörgyi Erika, Horváth János alpolgármester és Pethő Attila a Kiskőrös LC elnöke adták át.

A Szentgyörgyi Sándor Teremlabdarúgó Emléktornát szerdán a Körkép magazin sport rovatában értékeljük Biácsi Gáborral, a torna döntőjét pedig egy későbbi időpontban láthatják itt a Kiskőrös Televízióban.


IMPRESSZUM
Copyright © 2016 Kiskőrös Tv, Minden jog fenntartva.