Online KábelTelefonkönyv

HÍREK

Érvényesült a papírforma – Kalocsára került a Borváros Kupa
2011-02-07 10:53:37
14. alkalommal szerveztek Kiskőrösi Borváros Kupa néven férfi kézilabda felkészülési tornát a Városi Sportcsarnokban. A házigazda Kiskőrösi KSK mellett pályára lépett a Veszprémi Egyetem gárdája, akik között ismerős arcot is felfedezhettünk Rideg István, vagy ahogy sokan ismerik Rideg Öcsi személyében. Harcba szállt még a kupáért a közeli kiskunhalasi és a gyakori edzőpartner kalocsai csapat is.

A végső győzelmet a Kolics János vezette NB IB-s érseki városi alakulat szerezte meg, így elmondhatjuk, hogy érvényesült a papírforma. Az ezüstérem a Kiskőrösi KSK-nak, a bronz pedig a Veszprémi Egyetemnek jutott.

A torna legjobb mezőnyjátékosának a nemrégiben még nálunk játszó, ma azonban már a Kalocsát erősítő Reichert Zoltánt választották. A gólkirályi cím a 27 gólos veszprémi Huszti Ambrusé lett, ahogy a férfi kézilabdázás hazai fővárosába került a legjobb kapus különdíja is Vörös Viktor révén. A legjobb hazai játékosnak járó serleget Baranyai Tamás érdemelte ki, aki Lomjánszki Pali sérülése után kapott komoly feladatot.

A tornát hosszabban is értékeljük majd a szerdai Körkép magazin sport rovatában.

IMPRESSZUM
Copyright © 2016 Kiskőrös Tv, Minden jog fenntartva.