Online KábelTelefonkönyv

HÍREK

Orvosi rendelő felújítása Császártöltésen
2018-11-07 20:34:51
Császártöltés Község Önkormányzata pályázatot nyújtott be a TOP-4.1.1-15-BK1 – Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése című felhívásra. A 40 000 000 forintos, vissza nem térítendő uniós forrás keretében kívül-belül megújulhatott a település orvosi rendelője.
Császártöltés híres rendezett tereiről, karban tartott épületeiről, melyek ma is tükrözik a városalapító svábok precizitását. Idén ősszel a megyei TOP projektek között egy újabb épület újulhatott meg. A költséghatékonyság és gazdaságosabb üzemeltetés elve mentén 40 millió forintból valósult meg a császártöltési orvosi rendelő felújítása. Ősz óta a háziorvosi, iskola-orvosi, fogorvosi és a területi védőnői ellátás csodaszép környezetben zajlik.


A rendelőben 1985-ben kezdődött meg a gyógyító munka, azóta tisztasági festésen kívül nem volt felújítás, így már nagyon ráfért a teljes korszerűsítés. A gyönyörű, nyugat-európai színvonalúvá vált épület új nyílászárókat, festést és burkolatokat kapott, az összes helyiséget felújították és korszerű, orvosi rendelőre legkevésbé sem emlékeztető bútorok is szolgálják a lakosság kényelmét.

IMPRESSZUM
Copyright © 2016 Kiskőrös Tv, Minden jog fenntartva.