Online KábelTelefonkönyv

HÍREK

SAJTÓKÖZLEMÉNY - Orvosi rendelő felújítása Csátalján
2018-03-29 20:07:59
Csátalja Község Önkormányzata pályázatot nyújtott be a TOP-4.1.1-15-BK1 – Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése című felhívásra. A 18 060 000 forintos, vissza nem térítendő uniós forrás keretében a Csátalja, Erzsébet u. 4. szám alatti ingatlan, melyben a felnőtt és gyermek háziorvosi ellátás zajlik, infrastrukturális fejlesztése valósult meg.

Az épület eredeti része az 1930-40-es években épült, 1997-ben akkori pályázati forrásból a kornak megfelelő előírások szerint bővítésre és felújításra került. Azóta a komplexum folyamatosan amortizálódott, működésileg gazdaságtalanná, energetikailag korszerűtlenné vált.

A beruházás során megvalósult tevékenységek: külső hőszigetelés-, nyílászáró- és burkolat cserék, álmennyezet felhelyezése, villamos hálózat felújítása, dolgozói öltöző kialakítása, eszköz- és bútorzat beszerzés, udvarrendezés, akadálymentesítés, hűtéstechnikai rendszer kiépítése valósult meg.

A felújításnak köszönhetően az ellátás a jövőben magas színvonalú, korszerű és élhető körülmények között folyhat mind az egészségügyi dolgozók, mind a betegek legnagyobb örömére.
 
További információ: www.csatalja.hu

 
IMPRESSZUM
Copyright © 2016 Kiskőrös Tv, Minden jog fenntartva.