HÍREK

Kiskőrösért díjat kapott Csányi József, a Kiskőrös TV tulajdonosa
2018-03-16 19:13:53
Március 15. a Magyar Köztársaság nemzeti ünnepe. Kiskőrösön, Petőfi Sándor szülővárosában pedig az év egyik legkülönlegesebb napja. Ekkor adják át a város legrangosabb kitüntetéseit. A "Kiskőrösért" díjat idén a Kunság-Média Kft. alapító-tulajdonosának, Csányi Józsefnek ítélte Kiskőrös Város Képviselő-testülete.
Csányi József iskolái befejeztével 1975-től a Mezőgép Vállalat Kiskőrösi Gyáregységénél diszpécser munkakörben dolgozott. Itt ismerkedett meg Pivarcsi Ibolyával, feleségével, akivel 1977-ben indították el közös jövőjüket. www.gradeoneclone.com
 
1979-ben kezdte első vállalkozását fóliás virágkertészettel, amit a családdal közösen 1981-től – Kiskőrösön akkoriban hiányzó – virágüzlettel bővített.
Korábbi munkahelye, valamint új tevékenysége hamar ismertté tette, ezért az akkoriban feltörekvő futballcsapat vezetői és szponzorai megbízták a Futball Baráti Kör Elnöklésével. Sikeresen szólította meg a lelkes tábort és jó csapatmunkával 1992-re NB II.-ig menetelt a csapat, amely tavaly ünnepelte a legendás idők 25. évfordulóját.
 
Csányi József sportszeretete az egész családra kiterjed. Támogatja a jégkorongot, a focit, a teniszt, a kézilabdát. A teniszpályák régi induló beruházásában részt vett, majd azóta is segíti a fenntartást és üzemeltetést.
 
Vállalkozói szellemének terméke volt az 1990-ben induló Holdfény Autósmozi, a ’92-ben megnyíló Biliárd Klub, amely megmentette az akkoriban nagy problémákkal küzdő Ipartestületet is.
 
1996-ban adták át a Massív Üzletházat, ahol Csányi József a beruházó kft. ügyvezetőjeként segítette a kivitelezést.
 
1997-ben megvásárolta és felújította a városi kábelhálózatot, melyet szívvel-lélekkel üzemeltetett és folyamatosan fejlesztett az előfizetők megelégedésére a tavaly őszi eladásig.

1998-ban elindította a Kiskőrös Televíziót, a helyi eseményekkel foglalkozó csatornát, amely azóta is színvonalasan szolgálja a városlakókat.
 
2000-ben csaknem tíz éves előkészület után a Kunság Rádió megszólaltatásával lepte meg a térség lakóit. Tanfolyamot szervezett a médiához vonzódó helyi értelmiség számára. Sok jó képességű jelentkező sajátította el a rádiózás és a televízióműsor-készítés rejtelmeit.
 
Az általa létrehozott Kunság-Média Kht. közművelődési szerződés útján 2000 júliusától működteti a Petőfi Sándor Művelődési Központot, majd a turizmussal foglalkozók kérésére a Tourinform irodát is.
 
Sokirányú elfoglaltsága mellett segítő szándékkal fogadja a felkéréseket a város különböző rendezvényeinek támogatására, vagy aktív munkával részt vesz azok szervezésében, lebonyolításban. A helyi vállalkozókat összefogva felélesztette a régebben működő Vállalkozói
Klubot, melyet ígérete szerint hamarosan aktívabb működésre ösztönöz.
 
A családszeretete feleségével, replica watches Ibolyával fiai Norbi és Szabolcs iránt a sok munka mellett mindig fontos volt számára, akkor is, ha a vállalkozások néha kevés időt engedtek együtt tölteni velük.
Boldogságát három fiúunokája koronázza meg.

GRATULÁLUNK! 
IMPRESSZUM
Copyright © 2016 Kiskőrös Tv, Minden jog fenntartva.