Online KábelTelefonkönyv

HÍREK

XXVI. Eckerle Szaki Kupa
2017-11-20 10:10:23
Az idei tornát a sportcsarnok felújítása miatt Soltvadkerten rendezték meg. A jánoshalmi Mezőgazdasági visszalépése miatt csak 4 csapat küzdött körmérkőzéses formában a serlegekért, érmekért.
A játék futsal szabályok szerint 2x20 perces játékidővel zajlott. Színvonalas, izgalmas mérkőzéseket láthatott a kisszámú nézőközönség. A két „hazai” csapatnak sikerült minden mérkőzését megnyernie, így az aranyért küzdöttek egymással. Az összeszokott, és a futsal diákolimpián is jól szereplő Petőfi Gimnázium folyamatosan vezetve 3:2-re verte a lelkes, és a végén a mérkőzést szorossá tevő Wattay csapatát. A csapat góljait Molnár Dani lőtte.

Állósor: (balról jobbra) Kovács Dávid, Hlavács István, Turcsán Zalán, edző: Csatai Gáborné, Deák Dániel, Dulai Máté, Márkó Bence, Baranyai Dávid,
(első sor): Molnár Dániel, Lengvári Szabolcs, Farkas Bence, Máthé Csaba, Vincze Viktor


Dicséret illet minden focistát, a lelkes és küzdő játékért. Főleg a Dékáni elleni mérkőzésért, ahol 2:0-ról fordítottak 4:2-re. A Piarista Gimnáziummal vívott csata elég sokat kivett a játékosokból. Fáradtan, álmosan kezdtük a duplázást a kiskunhalasiak ellen, és 2 góllal elmentek. Molnár Dániel, Lengvári Szabolcs (2) és Hlavács István lövéseivel sikerült egyenlíteni, és 4:3-ra nyerni. A góllövők listájára feliratkozott még Turcsán Zalán is, a kecskemétiek nagy bánatára. Kiemelkedő védőmunkát végzett Molnár Dani mellett Máthé Csaba is. Nélkülözhetetlen volt Lengvári Szabolcs és Baranyai Dávid mezőnyjátéka. Vincze Viktor, Dulai Máté és Farkas Bence támadásban és védekezésben is segítette a csapatot. Sok lövést védett Márkó Bence és Kovács Dávid.Decemberben a Wattay csapata két VI. korcsoportos tornán vesz részt. Szentkirályon 9-én a X. Patrocínium Kupán és december 15-én Kiskunhalason a Krampusz Kupán. 

 
IMPRESSZUM
Copyright © 2016 Kiskőrös Tv, Minden jog fenntartva.