Online KábelTelefonkönyv

HÍREK

Pályakezdőként is biztos lábakon - állásbörzén járt az Eckerle
2017-05-02 13:54:48
Kiskőrös, 2017. április 28. – Több, mint ötven kiállító várta az érdeklődőket a huszadik alkalommal megrendezett Pallasz Athéné Egyetem Állásbörzén, ahol idén közel háromszáz pozíciót és szakmai gyakorlati helyet kínáltak országosan az együttműködő cégek. Számos vállalat képviselőivel találkozhattak a végzős diákok Kecskeméten a GAMF-rendezvényen, akik nem csupán műszaki területre keresnek munkavállalókat.
Huszadik alkalommal rendezték meg a Pallasz Athéné Egyetem Állásbörzéjét Kecskeméten, ahol számos hazai cég kereste országosan frissdiplomás munkavállalóit. Több, mint ötven együttműködő partner, közel háromszáz nyitott pozíciót és szakmai gyakorlati lehetőséget kínált a végzős hallgatók számára. Az esemény kiemelt támogatói között az Eckerle Industrie Kft. is képviseltette magát a rendezvényen, ahol idén a kiskőrösi célgépgyártó cég projektvezetői, applikációs projektvezetői és konstruktőri ajánlattal várta az érdeklődő végzős hallgatókat.

„Kiskőrösi üzemegységünknél fiatalos konstruktőrcsapat dolgozik, ide keresünk most elhivatott és lelkes utánpótlást” – nyilatkozta Hubina Péter, az Eckerle cégcsoport európai automatizálási vezetője. „A fiatal pályakezdők új módon képesek megközelíteni egyes feladatokat, ami a szakma és dinamikusan fejlődő, innovatív vállalatunk számára kulcsfontosságú. Kifejezetten örülünk annak, ha a végzős diákok magukkal hozzák új gondolataikat, saját látásmóddal, melyeket a legfrissebb elméleti szaktudásra alapoznak” – tette hozzá. A cég évek óta szorosan együttműködik az egyetem GAMF karával, aminek a munkaerő utánpótlás szempontjából kiemelt szerepet tulajdonít.

IMPRESSZUM
Copyright © 2016 Kiskőrös Tv, Minden jog fenntartva.