Online KábelTelefonkönyv

HÍREK

Legyen Petróczi-Kis Andris a hét hőse!
2015-10-06 09:40:26
Szeptember első napján indult a DIGI Sport új műsora, „A nap hőse” címmel. Ezen a héten is öt versenyzőre lehet szavazni. Köztük van a Kiskőrösi KSK kézilabdázója: ifj. Petróczi-Kis András.
Andris ezen a nyáron már második alkalommal vett részt a Nagy László nevével fémjelzett nemzetközi kézilabda-táborban Veszprémben, ahol a mintegy 120 résztvevő közül beválasztották az all-star csapatba. Ez azt jelenti, hogy Ő volt a tábor legjobb kapusa. Ennek köszönhetően került be a Digisport szeptember elején indult " A nap hőse" című műsorába. 
Ezen a héten, vagyis október 5. és 11. között rá is lehet szavazni. 4 társával együtt verseng a hét hőse címért. A vele készült kisfilmet csütörtökön 12.30-tól és 19.00 órától a Digisport1-en, 15.15-től pedig a Digisport2-n vetítik. 
Szavazni a 
http://anaphose.digisport.hu/szavazas.php oldalon lehet naponta egyszer. A szavazás az első alkalommal regisztrációt igényel! 

KEDVES KISKŐRÖSIEK, KÉZILABDA-BARÁTOK! LEGYEN PETRÓCZI-KIS ANDRIS A HÉT HŐSE! SZAVAZZANAK!!!Nem csak idősebb korunkra válhatunk példaképpé, sokan már tizenévesen azok lesznek! A DIGI Sport 2015. szeptember 1-jétől naponta jelentkező új minisorozata olyan fiatal tehetségeket mutat be, akik teljesítményükkel, eredményeikkel kiemelkednek a kortársaik közül. 

A minisorozat különálló, 5-7 perces epizódjaiban ilyen fiatalokról láthatnak portrékat a nézőink. A DIGI Sport kiemelten fontos feladatának tekinti az utánpótlás-nevelés eszményét, ezért kíván nyilvánosságot biztosítani ezeknek a tehetségeknek, így megismerhetjük a jövő sikeres sportolóit, olimpikonjait. Emellett minél több fiatalt szeretnénk ösztönözni arra, hogy kezdjen el mozogni, sportolni, hogy megtalálja a hozzá legjobban passzoló sportágat, sikereket érjen el és így éljen teljesebb, boldogabb, sikeresebb életet. 

Az egyes portrékban bemutatjuk a főszereplőt, megismerjük a sportágát, megkérdezzük tapasztalatairól, bemutatjuk az eddig elért eredményeit, megmutatjuk környezetét, betekintünk edzéseire, megismerjük és meghallgatjuk az edzőjét és akár hozzátartozóit, családját is. Továbbá szeretnénk kiemelni és bemutatni azokat a műhelyeket, ahol minőségi utánpótlás-nevelés folyik, ahol képesek több kiemelkedő fiatal sportolót kinevelni.

A műsor indulásával egy időben nagyszabású nyereményjátékot is indítunk, mellyel a tehetséges fiatal versenyzőket és az őket támogató nézőket is jutalmazzuk. Az első adástól kezdve szavazni lehet a kedvenc versenyzőkre, így a nézők hétről hétre megszavazzák „A hét hősét”, majd közülük kerül ki „A hónap hőse” és 1 év múlva pedig a 12 „A hónap hőse” közül megválasztjuk „Az év hősét”.
Értékes ajándékokkal gazdagodnak a szavazók és a versenyzők is, hiszen a DIGI Sport-os ajándékcsomagok, az USANotebook.hu által felajánlott Lenovo okostelefonok és táblagépek mellett „Az év hőse” 1 teljes éven keresztül, havi 100.000 Ft-os DIGI Sport ösztöndíjban részesül.

A szavazás további részletei és az egyes epizódok megtalálhatóak a műsor oldalán:anaphose.digisport.hu

A nap hőse – új adások minden hétköznap a DIGI Sport 1-en és a DIGI Sport 2-n!
Ismétlések minden hétvégén a DIGI Sport 1-en és a DIGI Sport 2-n!

forrás: www.digisport.hu
IMPRESSZUM
Copyright © 2016 Kiskőrös Tv, Minden jog fenntartva.