Online KábelTelefonkönyv

HÍREK

Újabb öt évre Orell Zsolt a BKMLSZ elnöke
2010-03-14 23:11:32
Kiskőrösön tartotta taggyűlését március 13-án szombaton a Bács-Kiskun Megyei Labdarúgó Szövetség, melynek legfontosabb feladata a tisztújítás volt. Az eseményen jelen volt a Magyar Labdarúgó Szövetség korábbi elnöke, dr. Bozóky Imre is, aki egyben a BKMLSZ tiszteletbeli elnöke.
Losonczy László főtitkár bevezetője után dr. Helmeczy László, az MLSZ alelnöke köszöntötte a megjelenteket, aki megyénket, a maga közel száz csapatával, az egyik legfontosabb amatőr bázisnak nevezte.

 

Ezt követően Orell Zsolt elnök kapott szót, aki beszámolt eddigi tevékenységéről, és egyetlen jelöltként kérte a jelenlévők további támogatását. A küldöttek végül újabb öt évre bizalmat szavaztak az elnöknek, majd megválasztották az elnökség 11 tagját, és az új Felügyelő Bizottságot.

 

Ennek megfelelően Bodnár Attila, Csongor Antal, Heibl József, Kemenes György, Magó Jenő dr. , Molnár Ferenc, Mózes László, Nyári Ferenc, Schneider Pál, Szabó Mihály és Vincze Attila került be a BKMLSZ Elnökségébe.

 

A Felügyelő Bizottság elnöke Dobos László lett, tagjai pedig Csikós Zoltán és Nagy Lajos.


A taggyűlés végén átadták a Bács-Kiskun Megye Labdarúgásáért Díjat: Bakró Tibornak (Fülöpjakab), Bende Józsefnek (Kecskemét), Csigi Jánosnak (Tázlár), Katona Györgynek (Géderlak), Kerti Istvánnak (Solt) és Tóth Jenőnek. (Szakmár).

IMPRESSZUM
Copyright © 2016 Kiskőrös Tv, Minden jog fenntartva.