Online KábelTelefonkönyv

HÍREK

Játékos vetélkedő a Mohácsi Óvodában
2010-05-31 08:39:44
A kistérség óvodáinak környezet és természetvédelmi munkaközössége idén ünnepelte 10. születésnapját. Minden évben nagyszabású játékos vetélkedőt szerveznek a kistérség középső csoportos óvodásai számára környezet- és természetvédelmi témakörben. Idén is a Mohácsi óvodába várták a csapatokat.
Ezeknek a versenyeknek, vetélkedőknek a  megszervezése komoly munkát jelent az óvodapedagógusoknak, szülőknek egyaránt.

11 csapat vett részt ezen a jubileumi "versenyen", melynek célja, hogy minél korábban megismerkedjenek a gyermekek a környezetvédelem fontosságával.

A csapatokat 4 gyermek, 2 felnőtt és egy óvodapedagógus képviselte.

Urbánné Szabó Rózsa Mini Manók csoportja táncos produkcióval köszöntötte a megjelent csapatokat, majd mindenki elmondta csatakiáltását, melynek tartalma természetesen kapcsolódott a természet szeretetéhez.

Előzetes feladatként a hulladék újrahasznosításával foglalkoztak az óvodások és az óvodapedagógusok. Ötletesebbnél ötletesebb játékok születtek a kidobálásra ítélt hulladékból. A helyszínen pedig felállíthatták a csoportok szemétszobraikat.

Idén a nyert pályázaton kívül sokat köszönhetnek a támogatóknak, Sáfár Lászlónak, Pinke Henriettnek, Janicsekné Jarjabka Évának illetve azoknak a szülőknek, akik valamilyen módon részt vettek a vetélkedő lebonyolításában.
IMPRESSZUM
Copyright © 2016 Kiskőrös Tv, Minden jog fenntartva.